Ionela

10512087_795743527126130_1965473440_o

Decadente.

INGREDIENTE PENTRU CIRCA 15 BRIOSE:

-1 OU

-UN PRAF DE SARE

-150 GR.ZAHAR

-50 ML ULEI/UNT TOPIT

-175 ML.IAURT DILUAT CU APA/KEFIR/SANA

-175 GR.FAINA

-25 GR.CACAO

-50 GR CIOCOLATA

-250 GR.VISINE

-O LINGURITA RASA PRAF DE COPT

-O LINGURITA RASA BICARBONAT DE SODIU

 

MOD DE PREPARARE:

1.Intr-un castron se amesteca faina cu pudra de cacao,praful de copt si cu bicarbonatul de sodiu,dupa care se lasa deoparte.

2.Intr-un alt castron se pun ouale,sarea si zaharul si se bat bine cu telul pana se albesc,dupa aceea se adauga uleiul si laptele batut si se amesteca pana se dizolva zaharul.

3.Amestecul obtinut se toarna peste faina amestecata cu pudra de cacao si se amesteca pana la omogenizare.

4.Se adauga visinele si ciocolata si se amesteca.Cand compozitia este gata,se pune in forme(cam trei sferturi din forma trebuie sa fie plina).

5.Se dau la cuptor la 180 grade timp de circa 25 minute.

Despre proprietatile visinelor gasiti informatii aici.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

 

 

 

 

Comentarii facebook

comentarii/comentariu